HELMIKUUN AIKATAULUT

Kestävän äänenkäytön perusta on ketterä artikulaatio. Ilman artikulaation harjoittamista laulajan tai puhujan sanoista on vaikeaa saada selvää. 

Vapaa, soiva ääni voi jäädä haaveeksi, jos äänihuulivärähtelyä hankaloittaa kömpelö tai löperö artikulaatio. Artikulaatiovirheet voivat myös hankaloittaa tarkoituksenmukaisen hengitystekniikan oppimista.

Miten artikulaatiota sitten voi harjoittaa? 

Oma Laulun helmikuun jaksolla opimme tärkeimmät artikulaatioon osallistuvat lihakset ja harjoitamme niitä erilaisten äänneyhdistelmien avulla. Yhdistämme oppimamme Heili Karjalasta -laulun laulamiseen ja pääsemme käytännössä kokeilemaan, miten artikulaatioon osallistuvien lihasten harjoittaminen ja hahmottaminen liittyy vapaaseen äänentuottoon. 

Tunnit tallennetaan suljetussa Facebook-ryhmässä, joten voit harjoitella jäsenyytesi ajan niin paljon kuin haluat ja milloin vain sinulle sopii!

Voit palata tammikuun tallenteisiin haluamanasi ajankohtana rajattomasti jäsenyytesi aikana. Tallenteet ovat 15-30 minuutin mittaisia.

1.2.2022 klo 11 Lämmittele äänesi

Helmikuun lauluharjoitukset alkavat rempseissä tunnelmissa kun lämmittelemme äänemme Heili Karjalasta -laulua varten. Tee tästä lauluhetkestä rutiini helmikuutasi piristämään ja huomaa ääniharjoittelun tuoma kehitys äänessäsi!

4.2 klo. 11 Konsonantit kuntoon

Salilla treenataan hauista mutta Oma Laulun Konsonantit kuntoon -striimissä artikulaatiota! Luvassa on tehokas kielikuntosali joka tukee erityisesti Heili Karjalasta laulun oppimista. Tällä harjoitustuokiolla on myös puheääntäsi huoltava vaikutus. Tule mukaan ja huomaa, miten artikulaatiota harjoittavat ääniharjoitukset helpottavat äänenkäyttöä!

7.2 klo 11 Opi laulamaan Heili Karjalasta

Helmikuun laulumme saa tanssijalan vipattamaan! Tämän opetustuokion aikana opimme laulamaan Heili Karjalasta. Opetustuokion lopussa on pianosäestys apunasi. Opettaja ottaa huomioon sävellajitoiveesi. Tule mukaan laulamaan joko yksin tai yhdessä ystävän, naapurin tai perheenjäsenen kanssa!

Tässä pieni opetusdemo Oma Laulun joulukuun jaksolta, jossa laulunopettajamme Milla valmistelee osallistujat Hiljaa leijaa maahan hiutaleet -laulua varten.

Tilaa Oma Laulun uutiskirje ja saat 10€ jäsenmaksualennusta helmikuulle. Lähetämme sinulle alennuskoodin sähköpostitse muutaman minuutin kuluessa. Alennuskoodi on voimassa 1.2.2022 saakka.

* indicates required

Kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!